Hire us

Wat voor evenement u ook heeft, wij verzorgen het horeca personeel!

Festivals & indoor feesten

Al jaren draaien we mee op de grootste festivals binnen Nederland. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan en weten wij precies wat u van ons verwacht. Ook is er over ons uitgesproken door verschillende opdrachtgevers dat wij het snelst, meest efficient en de beste kwaliteit leveren.

Contact

Beurzen & congressen

Wij zijn ervaren op het gebied van congressen en beurzen. Voor ons is het duidelijk dat u op dit gebied op zoek bent naar uitstraling en professionaliteit. Ook op dit gebied selecteren wij de juiste mensen voor uw events.

Contact

Bruiloften & dinners

Voor Bruiloften en Dinners selecteren wij de juiste mensen voor uw events. Wij begrijpen dat voor dit soort events met een dienblad en met 3 borden lopen een vereiste is. Ook zal de uitstraling en professionaliteit u niet te kort doen bij ons personeel.

Contact

Bedrijfsfeesten

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest waar u personeel voor nodig heeft? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren ervaren personeel voor de barren, maar ook voor het debrasseren eromheen. Wij leveren personeel dat strak en efficiënt te werk gaat. Zo zorgen wij dat uw bedrijfsfeest vloeiend verloopt.

Contact

Inspired

Clients

Wij richten ons op de toekomst en gaan voor sterke samenwerkingen.
Hieronder een aantal van onze partners en opdrachtgevers.

Ready, set,

Contact

We horen graag wat je plannen zijn en
hoe we jou van dienst kunnen zijn.

06 532 350 95 Contact